Udstyr Leasing fadæser, der kan koste din virksomhed en mynte

Stang McHenry, finansielle vice president for et dokument imaging company, troede han havde stor grund til at fejre. Han havde underskrevet en utrolig $370.000 lease forslag dækker computerservere, arbejdsstationer, software og andre netværksudstyr. McHenry troede han havde snared en utrolig leje sats, udjævningen off uger om at forhandle en acceptabel udstyr pris med udstyr leverandør. Forslaget garanteret en lease lukning og tilbydes en tilbagevenden af 2% “forpligtelse gebyr” betalt af Mchenrys selskab hvis leasingselskabet undladt at give kreditgodkendelse inden for to uger. Little gjorde McHenry ved at underskrive dette forslag ville føre hans selskab ind i Twilight Zone på leasing af udstyr. I sidste ende, hans firma ville punge ud med mere end $15.000 i advokatomkostninger søger udlejer ydeevne, kun for at lære at udlejeren var allerede insolvente og nedsunket i flere lignende retssager.
Ligesom Mchenrys arbejdsgiver lease tusindvis af amerikanske virksomheder udstyr hvert år, mange af dem uden omhyggelig opmærksomhed på potentielle brølere. Stang McHenry blev offer for en mulig fælde, men der er flere områder, der fortjener opmærksomhed.
Falder For den laveste sats
En potentiel pot-hul står over for mange potentielle lejere baserer deres lejekontrakt beslutning alene på den laveste månedlige betaling. Selv på trods af det giver at gøre en beslutning baseret på den månedlige betaling ikke megen mening. Først, disse beløb giver kun et delvist billede af samlede lease prissætning. En nøjagtig tilbagediskontering af pengestrømme ved hjælp af en nuværende værdi analyse, herunder up-front leasingydelser, månedlige udbetalinger, sikkerhed indskud og gebyrer kan ofte ændre resultatet af det laveste lease bud. Og sørg for, at hver lease forslag er reduceret til en nuværende værdiberegning garanterer at du vil sammenligne æbler med æbler. Selv hvis du gøre præcise prissammenligninger, undlader prissætning af sig selv at overveje en række vigtige faktorer – dem, der kan spare dig et bundt i det lange løb og holde din virksomhed fra blundering. For at undgå faldgruberne i dette område, listen og evaluere dine topprioriteter for en leasing aftale. Overveje faktorer såsom: at vælge den rigtige leasing partner, balancen overvejelser, skattemæssige overvejelser, at vælge den rigtige form af lejekontrakt, undgå alvorlige lejebetingelser og få nok lease fleksibilitet.
Undlade at kontrollere udlejere referencer og finansielle tilstand
Som stang McHenry opdaget, måske er området med det største potentiale for en fejltrin udlejer udvalg. Undlade at efterforske og træffe et klogt valg af leasing partner kan resultere i transaktionen forsinkelse, urigtige oplysninger, nonperformance, uventede gebyrer eller endog svig. Ligesom mange industrier omfatter udstyr leasing mange spillere med varierende grader af erfaring, specialisering, integritet og finansielle styrke. I at vælge de bedste leasing partner, får tilstrækkelige oplysninger fra tilbudsgivere til at udføre en effektiv reference kontrol. Hvis det er muligt også få finansielle oplysninger fra budgivning udlejere at evaluere deres finansielle tilstand. Få Dunn og Bradstreet rapporter på hver tilbudsgiver. Anmode om og kontrollere kunde, kreditor, bank og handel referencer. Udføre en Internet nyheder og message board søgning sørge for budgivning udlejere ikke er omfattet af uløste problemer eller skandaler. Mest velrenommerede udlejere tilhører en af de store udstyr leasing brancheforeninger (ELA, EAEL, UAEL eller NAELB). Kalde den passende association for en reference. Endelig spørge rundt. Tjekke med din advokat, revisionsfirma, bankmand, venner og bekendte, der er i stand til at fremsætte henstillinger baseret på tidligere erfaringer.
Ikke fuldt forståelse leasingaftalen
Undlade at læse og forstå major vilkår og betingelser af udstyr lejemålet kan koste din virksomhed et bundt. Mens de fleste leasingaftaler omfatter lignende vilkår og betingelser, kan der være mærkbare forskelle. For eksempel, dækker de fleste aftaler lejerens ansvar for at pakke udstyr og sende det til leasinggiver for enden af lejemålet, hvis lejeren vælger at returnere udstyret. Nogle lejemål kræver lejeren at have dette gjort af den sidste dag i lejemålet, måske afskærer leasingtager for en uge eller mere i brug. Også, nogle aftaler kræver lejeren at betale for udstyr afinstallation, pakning og forsendelse til enhver destination i USA, som kan være dyrt. Du kan spare penge ved at forhandle mange af disse punkter. Læs lejekontrakten grundigt og få juridisk rådgivning om nødvendigt forhandle punkter, der kan spare dig penge.
At gøre det forkerte valg mellem handelsværdien og lejlighedskøb Køb lejemål
Højt på listen over potentielle leasing fadæser vælger den forkerte form for leasing til din planlagte brug af udstyr. Manglende evne til at vælge klogt kan resultere i betydelige yderligere lease bekostning. Udstyr leasingkontrakter opdeles i to hovedkategorier: 1) lejemål designet til at passere ejerskab af udstyr til lejeren i slutningen af lejekontrakten (bargain Køb/kapital lejemål) og 2) lejemål skal give mulighed for leasingselskabet at bevare ejerskabet af udstyr (FMV eller operationel leasing).
Hvis du planlægger at holde udstyr ud over udtrykket af lejekontrakten, er det generelt billigere at indgå en lejlighedskøb Køb/kapital lejekontrakt. Under lejemålet betaler du udlejeren en forrentning af plus udgifter til udstyr. I slutningen af leasingperioden modtager du udstyr titel for en nominel betaling. Hvis udstyret er underlagt hurtige forældelse, eller hvis du føler dig sikker på at du vil returnere udstyr i slutningen af leasingperioden, en FMV eller operationel leasing kan vise sig fordelagtigt. Hvad du får i en FMV eller operationel leasing er fleksibilitet til at sparke udstyr ud lease enden. Desuden, kan denne form for leasing sænke din leje sats som udlejer passerer en del af den forventede restværdi tilbage til din virksomhed i form af lavere udbetalinger. Hvis din virksomhed har grund til at minimere passiver, der er opført på balancen, kan måske på grund af bank finansielle pagter, operationel leasing være Tiltrækkende. I disse situationer, lease, kan balancen bekymringer trumfe et ønske om at få den laveste leje sats. At vælge en lejekontrakt formular, ser på perioden påtænkte udstyr, potentialet for udstyr forældelse, balancen overvejelser, indkomstskat overvejelser og andre faktorer, der kan påvirke lease valg.
Undlade at evaluere kreditor Service – udstyr leje arrangementer
Ind i en ‘helvede eller høj vand’ udstyr lejekontrakt med proprietære udstyr, der kræves for en multi-årig tjeneste (som alternativ energi eller telefontjenester) kan føre din virksomhed ind i en moden til bommert situation. Selv under bedste omstændigheder, ‘helvede eller høj vand’ udstyr forpagtning (en der kræver ikke-cancelable betalinger) indgået i forbindelse med en service aftale bærer en vis risiko. I mange tilfælde er lejemålet fastsat af en uafhængig leasingselskabet fra tjenesteudbyderen eller senere solgt af tjenesteyderen til en udlejer. Potentielle faldgrube resultaterne fra muligheden for, at din virksomhed kan få fast at gøre leasingydelser for udstyr det kan ikke længere bruge, skal udbyderen af mislykkes eller ophøre med at tilbyde tjenesten. Den bedste beskyttelse mod denne potentielle faldgrube er at undgå disse typer af ordninger. Hvis du skal indtaste i en sådan ordning, Sørg for tjenesteyderen er finansielt sunde, hæderlige, og har en lang track record for at levere fremragende service. Også, da disse transaktioner altid bære nogle risiko, skal du kontrollere, at en brat afbrydelse af tjenesten ikke vil have en væsentlig negativ indvirkning på din virksomhed eller forårsage finansielle trængsler.
Ignorerer slutningen af lejemålet varsel Deadline
Mens ikke en dødbringende fejltagelse, kan undlade at give rettidig meddelelse i slutningen af din lejekontrakt oprette betydelige yderligere lease udgift for din virksomhed hvis du planlægger at returnere udstyret. Mange lejemål har bestemmelser, der kræver lejeren at underrette udlejer lejerens beslutning om at returnere udstyret i slutningen af leasingperioden. Hvis du overtræder opsigelsesperioden, skydes lejemålet ind i en ofte ugunstige automatisk fornyelsesperiode, normalt en til seks måneder. Hvis du ønsker at returnere udstyr lease enden, Sørg for, din virksomhed giver meddelelse til tiden. Det kan spare din virksomhed et bundt i undgåelige lease regning.
Undervurderer tidsforbruget til at lukke Lease
Tillader ikke tid nok til at gå gennem leasing planlægning, forslag, godkendelse og dokumentation faser kan resultere i ekstra omkostninger. En forhastet proces kan føre til dårlig udlejer udvalg, godkendelse forsinkelser, dokumentation miscues eller dårligt forhandlet lejebetingelser. Undtagen i lille billet transaktioner (under $ 75.000 til $ 100.000) drejer sig om personlige garantier af hovedforpligtede, tage de fleste lejemål transaktioner mindst tre uger eller mere for at lukke. Mens nogle af tiden forbruges i budgivning og kredit anmeldelse processer, kan meget af det spises af administrative spørgsmål. At opnå forsikringscertifikater, arkivering UCC finansiering erklæringer, gennemgå og forhandle om leasingaftale, bidrager alt sammen til den tid det tager for at komme til en leasingkontrakt lukning. Den bedste måde at administrere lejemålet lukker processen og at spare kostbar tid og penge er at planlægge. Sørg for du opstille kriterier for lejemålet du søger, udarbejde en pakke indeholdende oplysninger alle tilbudsgivere ville ønsker, få en leasingkontrakt lukke listen fra hver lease tilbudsgiver og besvare alle anmodninger/spørgsmål rejst af budgivning udlejere rettidigt.
Selv udstyr Udlejning faldgruber ikke kan altid undgås, kan du tage skridt til at forhindre rifter, der kan koste din virksomhed en mint. Planlægge og gøre dit hjemmearbejde, før du starter lejemålet budgivning proces. Give høj prioritet til at vælge en erfaren leasing udbyder med høj integritet og god ekspertise. Også, med lease transaktioner, som repræsenterer betydelige forpligtelser for din virksomhed, engagere en kompetent advokat til at hjælpe dig med at gennemgå og forhandle udstyr lejemålet.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.