Små kort, store ideer: Alternative anvendelser af visitkort

Aggressive visitkort marketing handler ikke om at overdrage dit visitkort ud til alle, du se. Selve kortet skal have en ny anvendelse, et innovativt design, eller noget andet end den sædvanlige kontaktoplysninger trykkes på. For at gøre din lille kort skiller sig ud, prøve disse andre idéer.

Udskrive noget andet end et visitkort på biz card-sized karton.

Du har set fordelskundekort til “Køb 10 få en gratis” tilbud; Hvorfor ikke udskrive din egen? Udskrive et kort med hyppige køber eller andre salgsfremmende pristilbud på en kort. Hele kortet kan være en kupon til en gratis konsultation, en rabat eller en gratis gave ved køb. Husk inkluderer en udløbsdato på dem! Derefter uddele dem til alle dine kunder.

Udskrive en kort undersøgelse på en kort.

Tilbud en tilskyndelse for folk til at returnere kortet til dig med undersøgelsen svarede–de kan få en gratis gave eller en rabat bare til besvare nogle enkle spørgsmål. Så giv dem et nyt kort med dine kontaktoplysninger på det.

Andre ting, du kan udskrive på denne størrelse karton omfatter:

Hangtags

Nametags

Billetter til et arrangement; eller

Lille lykønskningskort kan tilknyttes en gavekurv eller andre gave.

Det er altid rart at håndskrive en personlig note, når du bruger dem som lykønskningskort. En hurtig “Tak” eller “bedste ønsker” går en lang vej. Eller annoncere en særlig begivenhed, og vedlægge kortene med alle dine udgående korrespondance.

Gøre din virksomhed en henvisning kort til din organisation eller club-kort.

Der vil gøre det nemt at invitere en udsigten til dit næste møde eller at indføre organisation til dem. Udskrive en formular til at udfylde den dato, tid og placering på fronten. På bagsiden, omfatte en kort oversigt over klubben. Lad medlemmer uddele dem til potentielle rekrutter.

Forvandle dem til aftalekort.

På den ene side, kan du udskrive dit navn, adresse, telefon, fax og e-mail plus din virksomhedsnavn og logo. På anden siden, give plads til at udfylde den dato og tidspunkt for kundens næste aftale. De vil holde det i deres tegnebog eller planner og altid have dine oplysninger ved hånden. Du kan også udskrive et kort over din placering på bagsiden eller anvisninger på hvordan man kan nå din butik eller kontor.

Uanset hvad du vælger at, huske på, at en lille kort kan have en stor indvirkning på din markedsføring hvis du ansætte nogle kreativitet. Når du er færdig med dit design, overføre dem til en professionel visitkort printer, der udskriver kortene til dig.

##

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.