Sådan Start din egen Janitorial Business

Hvis du er hårdt arbejde, blå krave person tænker på at starte din egen virksomhed fra en bunden og har kun en lille mængde til at investere, kan du overveje janitorial rengøring servicevirksomhed. Hver forretningsbehov ulasteligt rengjort engang imellem og ofte gange på en dag, hvis det er offentlige forudsætning.

Når du beslutter dig at starte en janitorial rengøring forretning. Ligesom enhver anden virksomhed er der masser af trin du skal tage hensyn til:

1. du skal beslutte og registrere dit virksomhedsnavn.

2. få business registreringer og licenser fra din lokale County eller city hall.

3. start op omkostninger

4. indkomst potentiale

5. udskrivning marketingmateriale

Hvis du har til hensigt at arbejde fra hjemmet, du har brug at konsultere de zoneinddeling retningslinjer vedrørende dit boligområde for at kontrollere, om starte denne virksomhed fra hjemmet er tilladt.

Gør de rigtige ting fra starten vil tage din rengøring forretning til det næste niveau af succes.

Det er vigtigt at sætte sig ned og finde ud af hvad starter op omkostninger til at bygge en janitorial rengøring forretning. Din start-up omkostninger kan være omkring $500 – $5000. Du kan endda starte på deltid arbejder hjemmefra med bare et køretøj og minimal mængde af udstyr.

Dog janitorial expert anbefaler du at du bør have mindst $50000 som en indledende investering at starte denne virksomhed retten.

Start janitorial rengøringsmidler virksomhed som et hjem baseret virksomhed vil sætte dig i en meget bedre position, så du kan…

1. holde dine udgifter nede indtil du lykkes os at etablere nogle konti og kundegrundlag.

2. tilbyde lavere priser som en del af din oprindelige forretningsstrategi.

3. arbejde med flekstid primært på grundlag af en del tid

4. øge din driftstimer

Når du opretter din identitet som en vellykket pedel/janitorial rengøring service udbyder i dit område og omgivelser, kan du leje eller lease en plads med tilstrækkelig parkering og opbevaring plads til at gemme dit udstyr og forsyninger, effektivt og sikkert.

En janitorial business mangler glamour og kan synes “verdslige”, men janitorial serviceindustrien har vist bemærkelsesværdige vækst i det sidste årti og mange eksperter mener, at udsigterne for industrien i de kommende årtier er meget lyse.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.