Pros og CONS gæld konsolidering lån

Du svømning i gæld. Du har 4 kredit kort maxed ud, en billån, en forbruger lån og et hus betaling. Simpelthen at gøre de mindste betalinger årsag din angst og helt sikkert ikke få dig ud af gæld. Hvad skal du gøre?
Nogle mennesker føler, at gæld konsolidering lån er den bedste løsning. En gæld konsolidering lån er et lån, der betaler sig mange andre lån eller kreditlinjer.
Jeg er sikker på du har set reklamer af smilende mennesker, der har valgt at tage en konsolidering lån. De synes at have haft vægten af verden løftes af deres skuldre. Men er gæld konsolidering lån en god handel? Lad os undersøge fordele og ulemper ved denne type af gæld løsning.
Profferne
1. en betaling versus mange betalinger: den gennemsnitlige borger i USA betaler 11 forskellige kreditorer hver måned. Det er meget lettere end at finde ud af hvem bør få udbetalt hvor meget og hvornår at foretage én enkelt betaling. Dette gør administration af din økonomi meget lettere.
2. nedsat rente: da den mest almindelige form for konsolidering af gælden lån er hjem ansvarlig lånekapital, også kaldet en anden pant, renter vil være lavere end de fleste forbruger gæld rentesatser. Din pant er en sikret fordring. Det betyder, at de har noget de kan tage fra dig, hvis du ikke gør din betaling. Kreditkort er usikrede lån. De har intet undtagen dine ord og din historie. Da dette er tilfældet, har usikrede lån typisk højere renter.
3. lavere månedlige betalinger: da renten er lavere, og fordi du har en betaling vs mange, det beløb du skal betale pr. måned typisk er faldet betydeligt.
4. kun én kreditgiver: med et konsolideret lån, du kun har én kreditgiver til at beskæftige sig med. Hvis der er problemer eller spørgsmål, skal du kun foretage et opkald i stedet for flere. Igen, gør dette blot styring af din økonomi meget lettere.
5. skattelettelser: Renter, der betales til et kreditkort er penge ned i afløbet. Rente, der betales til et realkreditlån kan bruges som en skat afskrivning.
Lyder fantastisk, ikke sandt? Inden du løber og få et lån, lad os se på anden siden af billedet – ulemper.
Ulemper
1. let at komme ind i yderligere gæld: med en lettere belastning at bære og flere penge til overs i slutningen af måneden, kan det være let at starte ved hjælp af dit kreditkort igen eller fortsætter udgifter vaner, der fik du i sådanne kreditkort gæld i første omgang.
2. længere tid til at afbetale: de fleste pantebreve er sorten 10 til 30 år. Det betyder, at snarere end at tilbringe et par år at komme ud af kreditkort gæld, du vil bruge længden af dit realkreditlån, at komme ud af gælden.
3. bruge mere i det lange løb: selv om renten er mindre, hvis du tager lånet over en periode på 30 år, kan du ende op tilbragt mere end du ville have, hvis du havde holdt hver individuelle lån.
4. du kan miste alt: konsolidering lån er sikret lån. Hvis du ikke betaler en usikret kreditkort lån, det vil give dig en dårlig rating, men dit hjem ville stadig være sikker. Hvis du ikke betaler et lån med sikkerhed, vil de tage væk hvad sikrede lån. I de fleste tilfælde er dette dit hjem.
Som du kan se, konsoliderede lån er ikke for alle. Før du foretager en beslutning, må man realistisk ser på fordele og ulemper at afgøre, om dette er den rigtige beslutning for dig.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.