Point Of Sale Software

Hvis du har en virksomhed, der tager penge fra dine kunder i receptionen så skal du have en god og robust punkt salg softwarepakke eller POS som det kaldes.
Årsagerne er ganske enkel.
1. mange produkter har i dag stregkodeetiketter fastgjort til dem. Det betyder, at produktet kan blive fodret i salgsfakturaen via en stregkodescanner. Der er flere fordele ved at gøre dette.
Produktet er scannet ind salg software eller p.o.s., er produktet straks anerkendt af softwaren. Sælgeren ikke fumle rundt forsøger at finde den rigtige produktkode, faktureres den korrekte vare for fordi sælgeren ikke får mulighed for at plukke det forkerte produkt fra en prisliste.
2. du har et elektronisk rapporteringssystem, der fortæller dig nøjagtigt hvad der er solgt og for hvor meget og kontanter i penge skuffe kan let afstemmes til dette.
3. din lagerstyring håndteres automatisk for dig. Du ved, præcis hvilke produkter du er lav på og skal bestille samt hvilke produkter ikke sælger meget godt overblik.
4. der er mindre chance med et punkt af salg system at dine medarbejdere kan give specielle priser til deres venner, eller faktisk vejret de opkræve overhovedet, hvorved tyveri af materiel. Der er medarbejdere, der ser smålige stock tyveri som et frynsegode til at øge deres tage hjem løn. I virkeligheden er der endda dem, der synes at mene det er deres ret.
5. med en salg docket har, mest punkt af salg systemer vil producere din kunde en professionel leder kvittering for transaktionen og dermed forbedre din forretning billede.
6. point of Sale software (POS) vil holde styr på eventuelle skattemæssige konsekvenser involveret i salg, hvilket vil mindske din arbejdsbyrde i gør manuelle beregninger.
Når du vælger et punkt af salg system skal du være meget forsigtig med flere faktorer-
* Er P.O.S. egnet til din branche
* Er det nemt at bruge eller vil du nødt til at give nye medarbejdere omfattende og kostbare uddannelse
* Det spor og holde referat af alle salg historie, så du kan se dine daglige transaktioner eller er det blot en kvittering producerende mekanisme
* Har det en back-office accounting-system, der knyttes op til eller vil du have fuldt bogføre resultaterne på en daglig basis
* Har det mulighed for at bruge en stregkodescanner og vil det åbne en kontant skuffe på et passende tidspunkt. Det er vigtigt, at adgangen til pengeskuffen er sikker og at det ikke kan åbnes når som helst uden at åbne registreres
* Det betyder optage forskellige typer betalingsmidler såsom kontanter, forskellige kreditkort typer, konto debitorbetalinger og så videre. Dette er vigtigt, så når du balancering kontanter i slutningen af dag du skal nu hvad værdien af salg blev betalt af ikke likvide midler
* Er det nødvendigt for din Point of Sale system at processen konto debitorbetalinger. Derfor har ekstra penge af en eller anden form i kasseskuffen uden passende salg
Der er nogle andre sikkerhedsproblemer, der også skal overvejes når du vælger en POS softwaresystem, en af de vigtigste væsen – efter et salg er sket og kunden har forladt lokaler er det muligt for sælger at manipulere salg for at gøre det ser som en mindre værdi salg og dermed lommetyveri nogle af dine penge
Det er altid fristende for nogle medarbejdere til at hjælpe sig selv til en lille ekstra kontanter på siden, hvis det er nemt at gøre med ejerne af virksomheden bygger på tillid og ærlighed kombineret med lidt kontrol over hvor meget der er blevet solgt, og hvilke varer.
Jeg har set personalet medlemmer, der har været ansat i lange perioder af tid sabotage eller modstå nye punkt salgssted systemer, når de er ved at blive installeret. I nogle tilfælde er de blevet temmelig fjendtlige om det hele. Du kan kun gætte hvorfor, og det er ikke bare fordi de er vibrationssikker ændre.
Salg software punkt bør kunne udløse en Pengeskuffe, når salget er lavet samt udarbejde en detaljeret kvittering til kunden. I nogle lande er det kræves ved lov, at disse indtægter også give oplysninger om den afgift, der er blevet debiteret.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.