Negative gæld niveauer Blight britiske forbrugere privatøkonomi

Gælden er på en all time high i Det Forenede Kongerige. Den yngre generation har tendens til at føle sig klemt mest, men forældre skal i stigende grad til at redde dem ud, ofte med store omkostninger til deres egen begrænsede pant eller pensionering besparelser.
Det er blevet næsten accepteret som et faktum at kandidater vil begynde deres karriere med en betydelig grad af personlig gæld. Foreningen af investeringsselskaberne fandt, at gennemsnitligt studerende forventes at opgradere med £7,208 af gælden, mens forældre troede det ville være tættere på £9,741, men den reelle gennemsnitlige fandtes at være i øjeblikket kører på £13,501. Kandidater skal servicere kreditkort, tage et lån, så derefter dække betalingerne, tilbagebetale Universitet lån, for ikke at nævne presset for at begynde at spare tidligere, og gemme mere, for deres pensionering, mens de grundlæggende folkepension i stigende grad bliver utilstrækkelig. Regeringen afsløret i juni at student gæld for 2003-04 var syv gange højere end de var i 1994-95 og den Studielånssystem Company har vist, at gæld til dem er steget til mere end £13bn.
Det er ikke kun studerende, der har finansielle problemer tidligt i livet. Forbrugerkredit rådgivning-Skotland (), har antydet, at unge voksne i almindelighed, under en alder af 25, nu tegner sig for mere end 10 procent af de anslåede 32.000 personer, der er faldet i svær restancer på ikke-realkreditlån gæld på mere end £1 mia.
Malcolm Hurlston, formanden for den forbrugerkredit rådgivning tjenester (CCCS) sagde, “det er bemærkelsesværdigt, at unge mennesker tegner sig for en stadig større andel og antallet af dem søger bistand er steget med omkring 25 procent over de seneste to år eller deromkring.”
Analytikere har afstivet selv for nyheden om en kraftig stigning i uheldige gældsniveauerne fra de store high street banker efter betænkningen tal af en 21 procent stigning i uerholdelige fordringer niveauer på Lloyds TSB. Byen analytikere forventer HBOS og Royal Bank of Scotland til at erklære, at dårlig gæld afgifter er steget med omkring 20% i deres personlige bank forretninger, og Barclays, HSBC og Alliance & Leicester forventes alle at fortælle en lignende fortælling om stigende misligholdte lån. Citigroups analytikere forventer uerholdelige afgifter fra sin retail banking division at stige ca. 24% i første halvdel af dette år til £230m, mens sidste år HBOS bestemmelser for dårlig gæld steg fra £ 1 mia til 1 £.2bn.
Keith Stevens, af den statsautoriserede revisorer fast Wilkins Kennedy (), sagde: “kreditorer profit ved at låne penge til folk og indsamle interesse, og jo længere de kan holde denne cyklus, går bedre for dem. Medmindre låntagere ejer ejendommen af betydelig værdi, er det ofte ikke i kreditorernes interesse at kalde i deres gæld.” Han fortsatte også med at han mente nogle kreditorer i stigende grad tager en hands-off tilgang, så skyldnere hober sig op store mængder af gæld, og derefter indsamle interesse og straf gebyrer for så længe låntagere var i stand til at fortsætte med at betale. Dette har ført til en stigning i antallet af låntagere indgive konkursbegæring selv når tidligere de ville have været tvunget ind i det tidligere af deres långivere.
House tvangsauktioner har også væsentligt øget i det forløbne år, med de Rådet for realkreditinstitutterne annoncerer 4,640 hjem tvangsauktioner i første halvdel af 2005, sammenlignet med 3.070 i sidste halvdel af 2004. Regeringen tal viser, at der også har været en stigning i antallet af husejere bliver slæbt i retten for mortgage restancer.
Nogle af de store banker og finansielle tjenesteydere har taget initiativet og begyndte at hjælpe politiet med de voksende negative gældsproblemer med HSBC annoncerer, at det vil dele deres fuld kredit registrere, både positive og negative oplysninger på sin personlige kunder med andre regulerede finansielle virksomheder gennem kredit Experian, Equifax og CallCredit henvise agenturer, i bestræbelserne på at holde styr på sine forbrugernes gæld.
Michael Geoghegan, administrerende direktør for HSBC sagde: “Det er ikke mere af interesse for en kunde at låne flere penge, end de har råd til, end det er for en bank at låne dem pengene.” Flytningen har været bredt indvarslet af analytikere, som Michael Geoghegan tilføjet, “Det er den eneste måde at sikre, at långivere korrekt forstår den fulde finansielle eksponering af kunder, inden de lod dem tegnet til gæld, der nogle simpelthen ikke råd til.”
Alt dette kommer midt i mediets trykplade for finansielle virksomheder til at blive mere ansvarlige. Et tilfælde featured bredt i Nyheder bekymringer et par, der tog ud £5,740 lån på 34,9% APR til forbedringer af huset, men de var allerede i restance på to forudgående realkreditlån, og ude af stand til at holde op tilbagebetalte lån. I løbet af 15 år lån sigt havde det tilbagebetalingspligtige beløb eskalerede til £384,000. Forsøg af lånet selskab stadig håndhæve den enorme gæld, måtte til sidst bekæmpes med par gennem domstolene.
Parret opfordres andre overvejer at tage et lån til at søge rådgivning og at, “selvfølgelig læse med småt og stille de spørgsmål, som måske du ikke tænke på dengang, og bare sørg for du ved præcis hvad konsekvenserne er alligevel noget skulle gå galt”.
Der er i øjeblikket mange kilder til oplysninger for at hjælpe forbrugerne med at træffe beslutninger vedrørende deres finanser og gældsniveau. Finansielle sammenligning sites som Moneynet () kan give uvildige oplysninger om lån, realkreditlån, negative kredit, osv, for at finde det bedste produkt for individuelle omstændigheder. Forbrugernes hjælp sites som nationale Debtline () giver gratis fortrolige og uafhængig rådgivning om hvordan man skal behandle med gældsproblemer, og borgerne rådgivning Bureau () er der med uddannet frivillige til at hjælpe med juridiske, monetære og andre problemer, gennem et gratis, uafhængige og fortrolig rådgivningsservice.
Den mere hjælp og oplysninger, der er tilgængelige for forbrugerne og mere ansvarlig udlån agenturerne bliver det sikrere finansiering vil være for de mest sårbare som leder for at låne penge, for at forhindre dem at komme ind i ikke-tilbagebetalingspligtige niveauer af gæld, men disse tjenester kan kun være til hjælp, hvis folk rent faktisk bruger dem.
Malcolm Hurlston af CCCS sagde, “vi er rådgiver omkring 4.000 mennesker i Skotland og jeg vil anslå, at vores tal udgør kun omkring en ud af otte af dem, der har brug for hjælp”.
Finansiel uddannelse er noget skal gives på et tidligt tidspunkt at gøre folk indse betydningen af at påtage sig ansvar for deres egne finanser, samt fremhæve hvor til access hjælp når det er påkrævet. Budgettering er et emne, mange skolen har lidt praktisk viden om, men som de desperat brug for at blive gjort opmærksom på, før de begynder at styre deres egen økonomi.
Hvis der er eksisterende rådgivning eller hjælp, skal det gøres tilgængelige og kendte til alle for at forhindre, at flere mennesker får alt for dybt i gæld, eller falder bytte til lånehajer ligesom den seneste sag om Mark Washington Johnson, der har været fængslet i Birmingham for næsten fou r år. Hr. Johnson blev fundet skyldig i opladning op til 8.000 procent renter på lån, idet Social sikkerhed fordel bøger eller National Insurance numre som “sikkerhed” for de uautoriserede lån og derefter hober sig på standard gebyrer for savnet betalinger. Hvis vi skal forhindre denne form for misbrug forekommer at de svageste medlemmer i samfundet folkeoplysning skal hæves, og de mest sårbare mennesker givet bistand bedst egnet til at forstå og styre deres egne penge.
Udgivet af bigmouthmedia)

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.