Air Sports Trampolin og Tumbling: juli 2021

Han havde en gådefuld se på hans ansigt, så jeg bare slags smilede og kiggede væk – så de andre dommere blinkede deres score, og vi alle bare flippede ud – det var en fantastisk følelse farende rundt inde i dette gym. Vi uddanner også forbrugere af tips og måder at passe deres trampolin, så de kan få mest muligt ud af det. Hoppe på en trampolin kan være en smule sikrere i fremtiden efter sundhedseksperter kom op med nogle tips og tips. Mange læge giver tips til at gøre motion for omkring en halv time, og de kan få bedste motion fra trampolin. Fantastisk arbejde alle – Air Sports så godt ud, og alle nød at se nogle af de bedste T&T atleter i landet! Vi gjorde virkelig et godt stykke arbejde og sat på et vidunderligt show!

Det bliver den 8. årlige lejr, der skal skaffe midler til T&T-stipendieprogrammet, der hvert år giver cirka 25.000 kroner til atleter, der ønsker at fortsætte med at konkurrere med trampolin, tumbling eller dobbelt mini-trampolin, mens de går på college. Holdet består af atleter, der konkurrerer på alle niveauer i sportens fire arrangementer: trampolin, synkroniseret trampolin, dobbelt-mini trampolin, og magt tumbling. Håndværk, håndværk forsyninger, trampolin, ridning plæneklipper, Nordictrak, radial arm sav, home decor, tøj, børn poster, meget meget mere. I tilfælde af en billig trampolin, du ønsker at sikre, at klimaet, hvor du bor, vil ikke hindre dens ydeevne. Atleter vil modtage opvarmningstid w / synchro partner før konkurrerende. Billeder af deres tid på lejren kan findes til højre, i Picasa Billeder.

Mini trampolin kan være meget nyttigt for børnene, fordi de kan bruge trampolin til at få nydelse med motion. Disse skader kan også ske, selv når du bruger trampolin med et sikkerhedsnet og polstring eller forældre er overvågning og instruere deres børn. Mens alle ulykker ikke kan forebygges, kan mere alvorlige problemer nemt undgås ved at håndhæve regler såsom at begrænse antallet af børn på én gang. Kun én person bør bruge trampolinen ad gangen. Mini trampolin er nyttigt at holde fødderne vores krop. Du skal blot ligge på bounce måtten med dine fødder rører den ene side af rammen.

Denne kombination sikrer ikke kun en behagelig hoppeoplevelse, men repræsenterer en sikkerhedsmargin, der garanterer, at fødderne aldrig vil røre jorden, med oplevelsen af at hoppe sikrere. Fort Wayne News Sentinel, IN – Jul 11, 2005 Forstuvninger, frakturer, skrammer, trampolin blå mærker og nedskæringer er almindelige skader forbundet med trampolin hoppe. Jeg var på udkig efter relateret til trampolin tilbehør, men interessant alligevel! Der er forskellige typer af trampoliner til rådighed på markedet, og folk kan få forskellige sort i trampolin og kan få sikkerhedstilbehør. Denne model kan nu bruges med en on-trampolin målemetode til at spore energiforbrug og samtidig hoppe, og dermed lette brugen af trampoliner til sundhed og fitness.